robert-bye-392554-unsplash.jpg

Om meg - Evelyn simonnes

Jeg er utdannet sykepleier, autorisert sexolog og psykoterapeut (ISTDP) og jeg tilbyr individualterapi, parterapi, sexologisk rådgivning og samtale.

I over 30 år har jeg arbeidet ulike steder i helsesektoren som sykepleier, sexologisk rådgiver og trapeut og har bred erfaring i å ha samtaler med enkeltpersoner og par. Samtalene har vært knyttet til problemer som hindrer god psykisk helse, å ha en god seksualitet eller å ha det godt med andre mennesker.

Jeg er opptatt av de gode møtene og få til god relasjon med deg.

"Det som er fint med deg, Evelyn er at du har en ikke-dømmende holdning"

Dette er et utsagn fra en av kvinnene jeg har hatt i terapi.

 

Jeg arbeider eklektisk, det vil si at jeg bruker ulike faglige og metodiske tilnærminger. I hovedsak er dette psykoterapeutisk metode (ISTDP), sexologisk metode og kognitiv metode. For tiden utdanner jeg meg til å bli sertifisert psykoterapeut med fokus på parterapi.

Jeg er opptatt av faglig utvikling og at det jeg gjør skal være faglig forsvarlig. Jeg har jevnlig veiledning med psykologer. I den forbindelse tar jeg opp samtalene våre på video. Du kan lese mer om dette her.

 

Jeg evaluerer også timene og bruker et evalueringsverktøy som heter FIT. Du kan lese mer om dette her.

Jeg har i tillegg bred erfaring som formidler gjennom undervisning og kursvirksomhet.

 

Du trenger ikke henvisning fra fastlege eller andre for timer hos meg og jeg har kort ventetid.

Ikke nøl med å ta kontakt, jeg er klar til å hjelpe deg med dine problemer.

 

Har du tanker om at ditt problem ikke er viktig? -  Har du det dårlig med deg selv eller andre - da er ditt problem viktig nok.

IMG_20180819_144342.jpg