vidar-nordli-mathisen-584549-unsplash.jp

samtaleterapi

Samtaleterapi - noe for meg?

Kjenner du på mye uro og anspenthet? Har du mindre energi og følelsesreaksjoner du ikke skjønner? Går det ut over andre mennesker?

Da kan samtaleterapi hjelpe ved at det gir deg en større forståelse av deg selv og hva som skjer i møte med andre. Sammen kan vi finne ut hvilke følelser og tanker som kan være godt for deg å  utforske. 

"det hjelper og kjennes godt å kunne snakke åpent med noen andre, utenforstående om hvordan jeg har det og hvilke følelser og tanker jeg strever med"

 

Dette er et vanlig utsagn fra mine kunder etter første time. Å sette ord på tanker og følelser kan i seg selv gjøre dem mindre truende, vanskelige eller skamfulle. Noen har motforestillinger før terapi og her kan du lese om noen av de vanligste.

For noen kan terapi virke litt skummelt og alvorlig og det er ikke sikkert at du trenger eller ønsker dette. Du kan gjerne ha samtaler med meg om vanskelige og alvorlige sider i livet ditt uten at vi beveger oss inn i terapi. Det er det du som bestemmer.

For mange kan bare det å "lette sitt hjerte" og fortelle til noen kunne hjelpe. Sammen finner vi ut av dine behov.

Er du fremdeles usikker på om dette er noe for deg?  Les mer om hva du kan oppnå med terapi.

 

Vil du prøve en time?, Helt uforpliktende selvfølgelig, du sier bare ja til den ene timen. 

Ja, jeg vil prøve samtaleterapi!

Sitter du med en tanke om at det kan være verdt et forsøk, eller er redd for at jeg skal dømme deg? ,eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon eller e-post og spør. For noen hjelper det å ha en liten prat med meg før de bestemmer seg. Vil du snakke med meg så ikke nøl med å ringe. Er jeg opptatt så legg igjen beskjed og jeg ringer deg tilbake når jeg får mulighet.  Klikk her for telefonnummer.

"jeg var ikke så nervøs som jeg pleier til første time med deg, en helt fremmed person. "Det å snakke med deg på forhånd beroliget meg og gjorde det mindre skummelt"

Kvinne 59, Østfold 

 

Tenker du at tilbakemeldingene her på siden ikke er reelle og "De kan man jo bare lage selv" Jeg kan forsikre deg om at det er «levende» mennesker. Grunnen til at de ikke står med fullt navn er rett og slett at i dagens samfunn så er det ikke så mange som vil fronte at de har  ereksjonsproblemer, sliter med angst og depresjon eller har hatt behov for parterapi.

 

Se hva Kvinne 40 fra Østfold skriver etter samtaleterapi med meg:

"Jeg setter pris på samtalene. De har gitt meg motivasjon til å jobbe videre med og kjenne på både gode og vonde følelser. Etter år med en indre kamp har jeg ikke blitt en kald og følelsesløs psykopat eller ødelagt følelsesmessig. Nå kjenner jeg håp om at jeg skal fortsette å kjenne mer på følelsene mine. Følelsene som jeg har gjemt "langt inni der", under flere lokk og bobleplast".

Er du usikker på mine kvalifikasjoner og utdanning så kan du lese mer om meg her

 

Jeg ser frem til å møte deg, i Oslo, på Kolbotn eller Greåker i Østfold. Befinner du deg et annet sted i verden? Da er Videokonsultasjoner absolutt en mulighet.

 

Er det fremdeles noen spørsmål du sitter inne med, ikke nøl med å spørre; Send meg en uforpliktende e-post og jeg svarer deg så fort jeg bare kan. (samme dag eller dagen etter)

Har du bestemt deg for at dette vil du prøve? Så bra.

Klikk her for kontaktinfo og bestilling av time.

 

Husk også min "Første time fornøydgaranti". Drt vil siat du kun betaler for første time hvis du får noe ut av den og er fornøyd. Velger du å fortsette er det vanlige, men konkurransedyktige priser. Sjekk mine priser her. Jeg har også noen rabatter. Sjekk ut om du kan få rabatt her